Plastična i rekonstruktivna hirurgija u Meljinama

Svi zainteresovani za specijalističke preglede  iz oblasti tumora koze i mekih tkiva, rekonstruktivne hirurgije, hirurgije šake  i estetskih operacija   mogu se javiti na telefon 031 640 892 i  067 592 615  radi zakazivanja pregleda kod vrhunskog  struučnjaka iz ove oblasti.

Profesor dr Zlata Janjić, specijalista za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, redovni je profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, Upravnik Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.
Magistrirala (1986 godine) iz melanoma kože, doktorirala (1995 godine) iz hirurgije šake. Do sada ima objavljenih i prezentovanih oko 300 naučnih radova.
Član je prestižnih svjetskih udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju i član je predsedništva Udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Srbije.

Najviše se bavi tumorima kože i mekih tkiva, rekonstruktivnom hirurgijom, hirurgijom šake i estetskom hirurgijom.
U našoj ustanovi obezbjeđujemo intervencije poveućanja grudi implantatima Mentor, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastiju, blefaroplastiku gornjih i donjih kapaka, estetsku korekciju ožiljaka,
ekscizije benignih i malignih promjena, mladeža, melanoma kože.


Za sve informacije i dogovor o pregledu i intervencijama nazvati na telefon 031 640 892, 067 592 615

Intervju sa prof. dr Zlatom Janjić možete pročitati ovdje

Website Security Test