ORL odsjek

Sadržaj ove stranice zahteva noviju verziju Adobe Flash Player-a na vašem računaru. Molimo Vas da kliknete na donju flash ikonu i instalirate Adobe flash player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Odsjek ORL  radi u sklopu odjeljenja za hirurške grane Opšte bolnice Meljine. Radi dijagnostičke i terapijske procedure iz okvira ORL regije, kao što su pregledi uva, grla i nosa, ispiranje uva, otomikroskopija, pregledi sluha kod djece i odraslih u bolničkim uslovima u tzv. gluvoj sobi audiometrijom i timpanometrijom, određivanje slušnih aparata kao i mogućnost preuzimanja eventualno potrebnog slušnog pomagala za jedan dan. Rade se standardni testovi za ispitivanje vrtoglavice, a ambulantno se liječe problemi otežanog disanja na nos. Rade se operacije djece i odraslih ORL regije, kao i estetske operacije uški i nosa.
Odsjek raspolaže sa 5 bolesničkih kreveta.

Osiguranici Herceg Novog mogu sa uputom izabranog ljekara iz Doma zdravlja Herceg Novi da obave kompletan pregled i operacije iz domena ORL usluga! 

Stručni tim čine:
Ljekar specijalista otorinolaringolog - Glamočanin dr Zorica 
email: zorica.glamocanin@bolnica-meljine.me
Četiri medicinska tehničara.

Stručni konsultant:  dr. Milanko Milojević, spec. otorinolaringolog - načelnik odjeljenja u Klinici za ORL VMA u Beogradu;

Prof. dr Zlata Janjić, načelnik Odjeljenja plastične i rekonstruktivne hirurgije Klinike za plastičnu hirurgiju, Novi Sad


Brojevi telefona za zakazivanje operacija i pregleda kod stručnih konsultanata:
067 592 615


Radno vrijeme: 07 - 15 h, uz ljekarsku pripravnost 24 h.

Kontakti

ORL odsjek
E-mail: zorica.glamocanin@bolnica-meljine.me
Telefon: +382 31 640 892
Website Security Test